Sunday, August 31, 2008

Ruangan Komen Tingkatan 5-1999

Entry ini dibina khas untuk bekas-bekas pelajar tingkatan 5 tahun 1999. Ceritalah apa sahaja di ruang ini pada 'Comments'. Dan jangan lupa perkenalkan diri anda!

p/s: Gambar Reunion Bowling kelas Amanah dan lain-lain...












15 comments:

xsmkuk said...

Selamat datang ke Batch tingkatan 5 1999. Aku Mazlinizam bin Marzuki. Kalau korang ingat aku ni no telefon aku... 012-3726682. Kollah ha?

wan shahril said...

'ASSALAMMUALAIKUM... TERIMA KASIH KEPADA SESIAPA YG BERKENAAN YG MEWUJUDKAN BLOG NI... INI BERTUJUAN UTK MENGERATKAN SILATURRAHIM DI ANTARA KITA SEMUA BATCH 1999..' aku Wan Shahril Hafiz Bin Wan Jusoh dari 5KM3.. ni no fon aku 0124345400 email arch_fiz@yahoo.com.my... kepada kawan2 semua join lah blog ni bagi meramaikan lagi... Selamat Hari Merdeka dan SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA semua,....

royalbutter said...

Assalamualaikum...yeah aku form 5 batch 1999..kelas 5vt2...
aku muhamad hafiz bin shaharuddin
no phone aku +6012-3213859
email aku lak system_aiez_down@yahoo.co.uk

selamat berpuasa kepada semua...
thx pada sapa yg invite aku melayari blog ex-smkuk ni...

~aiez royalbutter~

shahril aley said...

tahniah nizam
semangat gile bro ni buat blog skolah
syabas & teruskan usaha murni ko ni
ermmm aku bukan abis form 5 '99 kat smkuk tapi takat abih pmr je taun '97 so rasanye mcm tak berkait je dgn entri ni.
tak de ke PMR 1997?
hehehe....

xsmkuk said...

Ni bukan usaha aku sorang je, Ni usaha bersama dalam memartabatkan kembali kenangan silam yang pernah tercipta dulu-dulu.

Mulanya aku, Sinar dan Anuar punya buah fikiran. Setelah memperbincangkan, barulah aku terbitkan idea dalam bentuk blog ni. Aku cuma jalankan mana yang mampu untuk korang semua.

Admin Power,
Mazlinizam Marzuki,
5VT1 - www.yaperda.blogspot.com

Sal Abdul Rahman said...
This comment has been removed by the author.
Sal Abdul Rahman said...

Aku Nursariah bt Abdul Rahman
Tel : 012-373 4472
Email : nursariah@yahoo.com

amydala said...

Salam,
Aku pon mcm Shahril...kuar SMUK awal, after PMR. Dlu kelas 3 Amanah. Xsure laa kome knai aku lg ke x...tp dun worry, im still part of x-SMKUK, skolah yg byk berjasa kat aku tuh :)

So, ni kontek num & emel add aku
hp# 016-9686028
emel : amylia@globalkl.com

-AMYLIA FADZLINA ABDULLAH-

BB81 said...

Hi.. Akum
Its me : Fatmawatie Binti Che Jamal (BB)
tel No : 019-5775836
Email : zatie11@yahoo.com

Anonymous said...

hai...
aku iszuanie syafidza
hp:0125599610
emel:eys0310@yahoo.com

sinar fm aka cheng said...

ape kaba semua saya mohd sinar bin ishak, mail sinar_eaw@yahoo.com hp 0173256916

sinar fm aka cheng said...

ape kaba semua, harap2 dengan ada ruang ini mrapatkan lagi hubung kita kembali,tahun depan sudah genap 10tahun kita terpisah,kemunkingnan majlis perjumpaaan akan di ada

sinar fm aka cheng said...

kepada rakan2 tolong menolong sesama kita jaya kn blog ni. kepada sesiape yag ada foto sekolah leh lah mms@mail kan kepada mazlinizam @ pada saya

eyswanie said...

as'kum...sumer... well kejap jer kan tahun depan dah 10 tahun kite tinggalkan sekolah... sebelum nia aku selalu gak gi sekolah jupe cikgi-cikgu... tapi tahun ni dah takder masa sebab dah keje... so buat semua aku doakan selamat maju jaya... pada yang dah bergelar guru tu... mesti dah taukan penat jerih cikgu-cikgi kita dulu... hehhehehehe salam ramadhan

sykn said...

wah..meriah gak comment di posting nie..hmm aku pon sama kes ngan amy and sharil_aley...sampai form 3 amnah 97 jer..tp time studi kat smkuk mmg bestt!!;)...

regards,
syikin~
#x-smkuk (95-97)
#nor asyikin abu hassan
#cheesebun82@yahoo.com