Sunday, August 31, 2008

PENGUMUMAN

Selamat datang ke blog xsmkuk.blogspot.com (Bekas Pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Ulu Kinta). Blog ini adalah blog khas buat bekas-bekas pelajar SMKUK untuk mereportkan/melaporkan segala aktiviti dan kejadian yang berlaku kepada X-student SMKUK untuk tatapan sesama ahli, bukan student dan seantero dunia. Terima kasih diucapkan kerana melawat blog ini! Blog Ini akan di "UPDATE" dari masa ke semasa bagi menceriakan lagi suasana. Sila beri pandangan yang bernas sekiranya terdapat penambahan dan kekurangan dari semua segi.

Sila gunakan Entry ini untuk rujukan dari semasa ke semasa.

Dengan ini admin terpaksa tutup shout box dan sila berpindah ke alamat di bawah.... Sekian terima kasih...

Sila Log in ke:

http://xsmkuk.friendhood.net/index.htm untuk anda daftarkan sebagai pengunjung.... Kami mengharapkan ramai2 mengunjunginya. Rapat2kan kembali hubungan yang sudah lama berkubur ini....


Photobucket
X-Student dari Tingkatan 5 tahun 1999 akan mengadakan perjumpaan@gathering pada 4 Syawal iaitu raya keempat bersamaah Hari Sabtu, lokasi akan diberitahu kelak....

Selamat berkomentar dan selamat kembalikan jalinan kasih yang pernah tercipta di SMKUK.

-Admin-

7 comments:

Idrace said...

saya amat mengalu-alukan perjumpaan semula ini. Kalau boleh, saya harap perjumpaan ini dapat diadakan pada hari minggu bagi memudahkan golongan yang susah dapat cuti ni hadir sama. - Insp.Idris

xsmkuk said...

Siapa ada cadangan berbuka puasa bersama-sama especially bekas tingkatan 5-1999?

BB81 said...

Bukan x leh..but hw yg mmgnye jauh dr ipoh??... sure susah..mlainkan 2 day b4 raya myb can kut.. coz time tue sure dh ramai blk kg kut!!...

royalbutter said...

cadangan nak berbuka puasa sama² tu agak payah le...tp klu nak berbuka kat gerai aku kat pandan indah mai la suma...huhuh..gathering pon klu ada mungkin aku agak payah nak join pasal susah la dah berkeluarga ni..

Najashukor said...

sape yang ade kedai kat pandan indah nih...
Aku on jer mana2 selagi time tuh aku tak busy pasang langsir ke, susun kuih ke layan org dtg umah ke..anytime aku on..^:)^

royalbutter said...

cari la gerai aku kat pasar juadah pandan indah....roti john special nye...tapak no 86 ngan 87...line tgh²

SINAR FM said...

aslam semua,sila sms aku maklumat peribadi terkini ,utk aku simpan ape2 nati tak pun mail kn ke sinar_eaw@yahoo.com. hp 0173256916.aku sinar